Bananes Foster

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posarem la mantega i la mel en una paella calenta i les bananes pelades.
A foc mig les anirem fent.
Quan estiguin toves hi afegirem el licor i un polsim de canyella.
Les servirem en una copa amb gelat per sobre i guarnides amb les barretes de xocolata.

10min

Notes

Aquestes bananes són les que sempre han fet al restaurants davant els clients.
Es flamegen i queden molt bones. L'original porta licor de plàtan, però jo l'he substituït per licor de crema catalana i com que no les
he flamejat, no he posat el ron que també hi va.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se