Garrons de porc al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Quatre plats grans de pocellana blanca

Elaboració

En una safata per anar al forn, posem els garrons salpebrats, i espolsats amb les herbes provençals. Després i afegim: els alls, el llorer, un bon raig d'oli d'oliva, un raig de conyac, un raig de ví ranci, i un cullerot de brou de pollastre casolà.
Ho enfornem a 180º, i anem donant-hi tombs, per tal que cogui per tot arreu.
Quan ja són cuits, podem posar dos trossos de garrò per comensal, acompanyat d'unes patates a lo pobre, com a guarnició, i ja ho podem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se