Pollastre a l'Americana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA) → Bona part del païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un pinzell mitjà

Elaboració

Primer de tot, farem la salsa Americana : en un bol, posem : força ketxup, un punt de mostassa, i un toc de tabasco. Ho remenem amb les varetes, i ja tenim la salsa feta.
A part, posem els quarts de pollastre, salpebrats, en el forn, el més plans posible.
Posem el forn a 180º, i ho reguem amb oli d'oliva. Mentre es couen, els pintem amb la salsa, amb l'ajud d'un pinzell. Quan ja és ben cuit, pintem per ùltima vegada amb la salsa, i hi posem al damunt, de cada quart, tres tires de bacó, i deixem que es dorin en el forn, i ja ho tindrem llest, per servir a taula.

40min

Notes

Aquest pollastre, el podem acompanyar de patates fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se