Pets de monja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Paper sulfuritzat per forn.
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà

Elaboració

En un bol, barregem : la farina, el sucre, els ous, el sucre avaïnillat, i l'esencia de llimona. Ho remenem tot ben remenat, i ho reservem.
Precalentem el forn a 180º. Seguidament, posem un full de paper sulfuritzat a la placa del forn, i amb l'ajut de la mànega pastissera, anem fent pilonets petits, en forma de mamelletes, i seguidament, els enfornem, i els deixem coure, fins que són daurats, de la part de sobre.
Els podem pendre com a petits fours, per acompanyar el cafè.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se