Sopa de fredolics
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig Kilo de Fredolics, una mica a ull,
- Oli d'oliva
- Sal
- Sèmola
- 1Ceba
- 2 0 3 Tomàquets ratllats natural. (depen del tamany).
4 racions
Utensilis
Una olla una mica fonda.
Elaboració
En una olla, sofregim la ceba amb el tòmaquet,afegim els fredolics, que hem netejan anteriorment, posem aigua o si teniu brou de peix millor, per fer el brou de peix (demaneu les espines o sobrants de la peixeteria), el feu bullir. Si veieu que us queda massa líquida hi afegiu sèmola de blat,ho deixeu bullir de 2 a 3 minuts,i finalment rectifiqueu de sal.
BON PRÒfit.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.