Crema de bacallá amb api

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir en el brou ,l'api, les patates i 200grs de bacallà ( la resta esmicolar-lo i guardarlo per més endavant)
Quan sigui tou, passar-ho per el "turmix", colar amb el colador xinés,sal pebrar i deixar-lo refredar
Servir en un plat fondo o bol acompanyant amb el pebrot vert tallat a dauets petits,el bacallà esqueixat, un pols de gingebre i els dauets de pà fregit.

30min

Notes

Es pot prendre fret o calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se