Croquetes de gorgonzola i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc farem un "escalfat" d'ingredients, que ens ha de quedar sucós però sense líquid.
En una paella o cassola posem l'oli, el pernil, la ceba i els xampinyons en làmines o trossets petits.
Quan la ceba i els xampinyons hagin perdut el líquid, afegim el formatge gorgonzola, la nata i el pebre blanc mòlt.
Deixem a foc lent uns 10 minuts, remenant de tant en tant, li afegim les nous, barregem tot bé i el apartem.
Ara fem una beixamel clàssica de croquetes.
Desfem la mantega, posem la farina i amb les varetes barregem uns 3 minuts per treure el gust de papilla.
Afegim la sal i la llet a poc a poc i remenant perquè l'absorbeixi.
Quan es desprengui de les vores amb facilitat, hi afegim el formatge parmesà i ja està feta.
Barregem la beixamel amb l'anterior preparació, li donem unes voltes i deixem refredar sobre una safata de 2 cm de vora, més o menys.
Així serà més senzill formar les croquetas.
Cuan estigui freda fem les croquetes i les passem primer per pa ratllat, després per ou batut i després una altra vegada per pa ratllat.
Perquè les croquetes, quedin cruixents i no perdin la textura que les caracteritza, fregir-les en l'oli que estigui molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se