Boles de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Motlles petits de paper, com per fer madalenes petites.

Elaboració

En una cassola mitjana, posem a bullir la nata, juntament amb el sucre.
Quant ja bull, afegim el coco en pols, remenem uns segons, apaguem el foc, i seguim remenant. Ho deixem refredar, i tot seguit, ja podem fer les boles de coco, com si fossin unes mandonguilles, les arrebossem amb coco ratllat, i les anem posant en els motlles de paper, com si es tractés d'uns petit fours.

40min

Notes

Aquesta recepta, me la va ensenyar a fer, el mestre pastisser de Reus, en Josep Franquet i Biarnès.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se