Lletons de xai, fregits amb alls

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrisa amb oli d'oliva, fregim: els lletons salpebrats, i els alls làminats. Tapem la cassola, perque els lletons, quan és fregeixen, espateguen.
Quan els lletons són dauradets, ja els podem servir en la mateixa cassola, amb un plat de fusta a sota, perqué no cremi.

30min

Notes

Farem tantes cassoletes, com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se