Broquetes de pollastre, amb verdures i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els xampinyons, els hi tallem el peduncle, i els saltem a la paella amb oli d'oliva, només una mica.
Agafem el pit de pollastre, i els tallem a quadres regulars.
Agafem una broqueta, i la muntarem de la seguent manera : primer clavarem un xampinyo, seguidament, un tròs de pebrot, seguirem amb un tròs de pollasre, un tròs de ceba, pollastre, xampinyo, pebrot, pollastre, ceba, i acabarem amb un xampinyo.
Seguidament, les salpebrem, els hi posem herbes provençals, i les posem a la planxa, a foc moderat. Les reguem amb oli d'oliva, i les anem girant, mentre es couen.
Quan ja gairebé són cuites, les reguem amb un raig de conyac, i les flamegem.
Les deixem coure cinc minuts més, i ja en podem servir, dues per comensal, acompanyades de patates fregides.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se