Pastís de formatge i xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Posem al forn un recipient amb aigua on després hi posarem el motlle per coure el pastís al bany maria i l'engeguem a 150º.
Muntem les clares a punt de neu ben fort ajudant-nos amb el pessic de sal i les reservem.
Barregem el mató, el formatge crema, la nata i el sucre.
Batem els rovells amb el sucre fins que estiguin una mica escumosos. Hi afegim amb cura la farina de blat barrejada amb el llevat. Posem aquesta barreja amb la feta amb els formatges .
Agafem la quarta part d'aquesta barreja i la separem per afegir-hi les dues cullerades de xocolata
Després a poc a poc i remenant amb cura hi afegim les clares a punt de neu (les tres quartes parts a la barreja sense xocolata i la resta a la que si que en porta)
Ho posem en un motlle untat amb una mica de mantega, primer hi posem la barreja blanca i al damunt la que porta xocolata. Ho posem al forn al bany maria més o menys una hora.
Ho punxem amb un escuradents i quan surti net ja està llest. Deixeu que es refredi dins el forn, una mica obert.
Quan estigui totalment fred es pot treure del motlle i ja el teniu a punt per menjar.

1h 15min

Notes

Es fa al bany maria!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se