Pollastre amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli i llard hi posem el pollastre a trossos,sal i pebre, ho fregim i posem les tomaques ratllades.
En una paella a part hi sofregim les cebes i els alls amb una mica de llard, hi afegim les gambes i una mica de farina. Remenem una estona i hi tirem la copa de conyac, seguidament ho flamegem. S'afegeix tot a la cassola amb una mica de brou, deixem que faci xup xup i ja està llest.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se