Lassanya de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua, sal i mantega, bullim les plaques de la pasta per lassanya.
Quan són cuites al " dente ", les posem en aigua freda, i les escorrem.
En cassoletes individuals, posem : en el fons, una mica de salsa Aurora, seguidament, una placa de pasta, després amb l'ajud d'una mànega passtissera, omplim amb farsa de botifarra.
Anem fent capes alternatives, fins arribar al capdemunt ( fem tres capes ).
Ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat, i hi posem dues nous de mantega, perqué quedi més suau al gratinar-se.
Un cop gratinades, ja les podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-se.

40min

Notes

La salsa Aurora, és una beixamel amb ceba, i quan la tenim llesta, hi posem un toc de tomàquet fregit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se