Quiche d'endívies
Categoria:
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 3 endívies
- 50 g de formatge emmental ratllat
- 250 g de formatge mascarpone
- 2 ous
- 2 cullerades soperes de mantega
- sal
- farina
Elaboració
Posem el forn a escalfar a 180º i mentres tallem les endívies a quarts.
En una paella les estovem a foc mig amb mantega i reservem.
Posarem la làmina, que haurem enfarinat per sota, al motlle untat amb mantega i punxem el fons amb una forquilla.
Ho enfornem durant 10 minuts.
Mentres barregem els ous, el formatge ratllat, el mascarpone, a punt de sal.
Aboquem la barreja sobre la massa i coloquem les endívies.
Enfornem uns 25 minuts, fins que veiem que està al punt.
Notes
Servim amb una amanida de rúcula i un cava ben fresquet del Penedès.
Us he de dir que posar mascarpone li ha donat una cremositat excel·lent.
Comparteix aquesta recepta: