Quiche d'endívies

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 180º i mentres tallem les endívies a quarts.
En una paella les estovem a foc mig amb mantega i reservem.
Posarem la làmina, que haurem enfarinat per sota, al motlle untat amb mantega i punxem el fons amb una forquilla.
Ho enfornem durant 10 minuts.
Mentres barregem els ous, el formatge ratllat, el mascarpone, a punt de sal.
Aboquem la barreja sobre la massa i coloquem les endívies.
Enfornem uns 25 minuts, fins que veiem que està al punt.

40min

Notes

Servim amb una amanida de rúcula i un cava ben fresquet del Penedès.
Us he de dir que posar mascarpone li ha donat una cremositat excel·lent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se