Pastís de Carbassa
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 grs. de farina
- 100 grs. de mantega
- 150 grs. de sucre
- 1 gotim de raïm (no massa petit)
- 2 llimones (optatives)
- carbassa (la quantitat que vulgueu)
- 1 got de vi blanc
Elaboració
Fer una massa amb la farina, la mantega, 100 grs. de sucre i la pela d'una llimona ratllada, deixar reposar mitja hora en un lloc fresc.
Treure la pela i les llavors de la carabassa, tallar-la a daus, posar-la en una cassola, remullar-ho amb vi, afegir 50 grs. de sucre, el raïm pelat i sense llavors, si es vol la pela de llimona ratllada, fer que cogui 20/25 minuts.
Folrar amb la massa un motllo untat amb mantega, abocar la barreja de carabassa i raïm, posar el motlle al forn calent a temperatura mitja/alta durant 35 minuts aproximadament, un cop cuit es treu del forn i se serveix calent, també es pot deixar refredar i servir-lo a temperatura ambient.
Notes
Es millor desemmotllar aquest pastís quan encara és calent perquè no s'enganxi ni es trenqui en treure'l.
Comparteix aquesta recepta: