Patates en salsa verda

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : els alls i les caienes.
Quan els alls són rossos, espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes. Seguidament, afegim un raig de ví blanc, i tot seguit posem l'aigua suficient per coure les patates. Quan comença a bullir, afegim les patates, posem el foc més aviat baix, i deixem que coguin. Tot seguit, corregim de sal, i quan són cuites, les espolsem amb el julivert picolat. Deixem coure cinc minuts més, i ja les tenim llestes per servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se