Gelatina de moscatell amb maduixes
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig litre de moscatell, mistela, garnatxa.
- 60 grams de sucre
- Quatre fulles de gelatina
- 200 grams de maduixes
Elaboració
En un bol amb aigua freda, remullem les fulles de gelatina.
A part, en un cassó, posem el sucre i la meitat del moscatell. Ho posem al foc, fins que el sucre s'ha disolt. Fora del foc, afegim les fulles de gelatina escorregudes, i hi afegim la resta del moscatell.
Omplim les copes fins a la meitat, afegim les maduixes trocejades, i acabem d'omplir amb el moscatell, fins a dalt de tot.
Seguidament, ho posem a la nevera unes cinc hores com a minim, i ja ho podrem servir.
Notes
Aquesta recepta, la podem fer tant amb moscatell, com amb mistela, o garnatxa.
Aquest postre, és més bonic si el presentem en una copa de martini.
També el podem servir en flameretes.
Comparteix aquesta recepta: