Tallarines amb nous

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar la pasta a coure en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, picar les nous al morter fins reduir-les a una pasta fina.
Afegir el sucre, canyella, nou moscada, pebre i una mica de sal, abocar l'oli a poc a poc, remenant bé.
Reservar.
En una paella, escalfar la mantega a foc suau, abocar el pa ratllat en forma de pluja, remenant contínuament perquè sofregeixi per igual, procurant que no es cremi.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la, abocar en una font, condimentar amb la salsa de nous i escampar per sobre el pa ratllat sofregit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se