Sípia amb pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

6 racions

Elaboració

Netejar la sípia i tallar-la a trossos.Posar una mica d'oli a la cassola i daurar la sípia a part.
Es posa una mica d'oli a la cassola i es posa la ceba a trozos petits i després el tomàquet triturat i es fa el sofregit.
Quand esta el sogregit es tira la sípia i després els pèsols.
Al final es fa la picada d'ametlles torrades, 3 grans d'alls i un parell de galetes i es barreja tot.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se