Sopes mallorquines

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Mallorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Tallam totes les verdures ben menudes i les sofregim amb un raig d´oli d´oliva.
Ratllam les tomàtigues (sense pell)hi ho afegim. Salpebram.
La recepta original no ho dur,però a mí m´agrada posar-hi una mica de prebe vermell cohent en polç.
Omplim d´aigua fins que tapi les verdures,i deixam bullir a foc suau devers 3 quarts d´hora.
Si hi volem afegir carn,la posarem a sofregir juntament amb les verdures.

1h

Notes

Per emplatar posaren tres o cuatre tallades de pa de sopes (es un pà llescat molt fi)dins el plat o greixonera,i hi abocarem ses verdures amb una micona de brou.
Podem fer una picada d´all i julivert,mesclar amb oli d´oliva,i afegir-ne una micona damunt les verdures abans de servir el plat.
També ho podem menjar amb un ou estrellat damunt, amb un boçí de sobrassada torrada.Bónissim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se