Nius de tallarines d'espinacs, a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cssola amb oli d'oliva, sofregim la ceba picolada. Quan és rossa, afegim el tomàquet fregit. Seguidament, hi posem : les gambes, els musclos, i les varetes de surimi.
Quan és mig cuit, afegim : un raig de conyac, i un de moscatell, i deixem coure uns deu minuts més. Corregim de sal, i ho reservem ben calent.
En un cassó amb aigua i sal, i un punt de mantega, bullim els nius de tallarines, procurant no remenar-ho massa, perqué es desfacin el menys posible.
Un cop cuits al dente, els escorrem, i els anem posant damunt del plat de cada comensal.
Seguidament, anem posant la salsa marinera pel damunt, i al servir-ho, ho espolsem amb el julivert picolat, i !! bon profit ¡¡

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se