Macarrons amb prunes
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons (plomes).
- 200 grams de prunes panses desossades.
- 25 grams de mantega.
- ½ declitro d'oli d'oliva verge.
- 1decilitro de vi blanc sec.
- 1 cullerada de sucre.
- Unes miques de nou moscada i de canyella.
- Sal i pebre
Elaboració
En una cassola, posar a escalfar a foc moderat l'oli i la mantega.
Afegir les prunes tallades a tires i deixar sofregir durant uns instants.
A continuació abocar el vi, afegir el sucre, una mica de sal i unes miques de pebre, nou moscada i canyella.
Tapar i deixar coure durant uns minuts, a foc molt suau.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Remenar de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir immediatamen.
Comparteix aquesta recepta: