Macarrons amb prunes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, posar a escalfar a foc moderat l'oli i la mantega.
Afegir les prunes tallades a tires i deixar sofregir durant uns instants.
A continuació abocar el vi, afegir el sucre, una mica de sal i unes miques de pebre, nou moscada i canyella.
Tapar i deixar coure durant uns minuts, a foc molt suau.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Remenar de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir immediatamen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se