Spaghetti a l'estil de Zürich
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti.
- 200 grams de tonyina en oli.
- 5 filets d'anxova en oli.
- 10 olives farcides de pebrot.
- 1 cullerada de tàperes.
- 400 grams de tomàquet natural pelat i trossejat.
- 1 decilitre d'oli d'oliva.
- 1 gra d'all.
- Sal i pebre.
- Orenga al gust
Elaboració
En una cassola posar a coure la polpa de tomàquet trossejada, amb la meitat de l'oli i l'all tallat a rodanxes.
Condimentar amb una mica de sal i unes miques de pebre i orenga.
Deixar coure a foc moderat durant uns 10 minuts.
En una paella a part escalfar a foc molt suau l'oli restant, afegir les anxoves i remoure perquè es desfacin aviat.
A continuació, afegir la tonyina escorreguda i esmicolada, les olives tallades per la meitat i les tàperes.
Barrejar delicadament i deixar que agafi gust durant uns minuts.
Retirar la paella del foc i abocar el contingut en la cassola de la salsa de tomàquet.
Portar a ebullició i deixar coure uns 5 minuts.
Ajustar la sal i el pebre i retirar del foc.
Coure la pasta en abundant aigua remenant de tant en tant durant la cocció, quan estigui cuita al dente, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir ben calent
Comparteix aquesta recepta: