Spaghetti a l'estil de Zürich

Categoria:
Típica de: Suïssa → Cantó de Zuric
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola posar a coure la polpa de tomàquet trossejada, amb la meitat de l'oli i l'all tallat a rodanxes.
Condimentar amb una mica de sal i unes miques de pebre i orenga.
Deixar coure a foc moderat durant uns 10 minuts.
En una paella a part escalfar a foc molt suau l'oli restant, afegir les anxoves i remoure perquè es desfacin aviat.
A continuació, afegir la tonyina escorreguda i esmicolada, les olives tallades per la meitat i les tàperes.
Barrejar delicadament i deixar que agafi gust durant uns minuts.
Retirar la paella del foc i abocar el contingut en la cassola de la salsa de tomàquet.
Portar a ebullició i deixar coure uns 5 minuts.
Ajustar la sal i el pebre i retirar del foc.
Coure la pasta en abundant aigua remenant de tant en tant durant la cocció, quan estigui cuita al dente, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir ben calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se