Amanida de tomàquet, ceba i Parmesà
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos tomàquets per amanida ( verds ) de mida mitjana, tallats a rodelles
- Una ceba mitjana, pelada, tallada a rodelles fines
- Pebre negre en pols
- Formatge Parmesà ratllat, ( o qualsevol altre)
- Orenga en fulla
- Vinagreta d'anxoves, ( la podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
Elaboració
En un plat ben bonic, cobrim tot el fons amb les rodelles de tomàquet. Seguidament, ho salpebrem, i ho cobrim amb les rodelles de ceba. Ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, i escampem orenga en fulla pel damunt.
Ja per acabar el plat, escampem força formatge Parmesa ratllat pel damunt, i ja tenim el plat acabat.
En to col-loquial, jo l'anomeno : carpacio de tomàquet.
Comparteix aquesta recepta: