Arròs al curry

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Primer preparem l'arròs:

Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim els alls, que haurem tallat longitudinalment, amb 5 cullerades d'oli. Quan estiguin rossos, els retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 2 minuts sense parar de remenar.

Preparem la salsa al curry:

Tallem la ceba petita i la posem a sofregir.
Tallem el pollastre a trossets petits i els afegim a la ceba.
Quan el pollastre està fregit, afegim els tomàquets que haurem escaldat, tret les llavors i tallats ben petits.
Deixem sofregir i a contimuació afegim el curry i un got d'aigua.
Ho deixem fer tot durant 15 minuts.
Afegim el iogurt i remenem bé.
Servim l'arròs amb una mica de salsa i servim la resta de la salsa a part, perquè cadascú es posi la que vulgui.

30min

Notes

El curry pot ser en pols o en pasta. També el podem posar picant o no picant. A mi m'agrada més el picant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se