Bledes saltades, amb cansalada i panses
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de bledes
- Sal
- Aigua
- El suc de una llimona
- Oli d'oliva
- Sis tires de cansalada de panxeta, de un dit de gruix
- Sis alls pelats, i laminats
- 200 frams de panses de Corint, escaldades
- Aigua
- Oli d'oliva
Elaboració
En un cassó amb : aigua, sal i el suc de llimona, bullim les bledes. Quan són cuites, les escorrem, i les picolem amb l'ajud de un ganivet, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim la cansalada tallada a trocets menuts. Quan són mig fregits, afegim un polsim de sal, i els alls laminats.
Seguidament, afegim les bledes, i les panses escaldades, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula.
Notes
Normalment, quan haig de bullir verdures, afegeixo suc de llimona, perqué conservin els seu verd natural, i no s'ennegreixin.
Comparteix aquesta recepta: