Verats en escabetx

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els verats, i els filetejem, en dues meitats.
Els salem, els enfarinem, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són fregits, els deixem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli i els reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: els alls, la farigola, el romaní, el llorer, les patanagues, i els grans de pebre negre.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim el pebre vermell, i abans que es cremi, afegim : el vinagre, i el ví blanc. Deixem reduir una mica, i seguidament, afegim l'aigua.
Quan arrenqui a bullir, corregim de sal, afegim els verats, i els deixem coure uns deu minuts més, a foc baix. Quan veiem que tot plegat és cuit, ja ho podrem retirar del foc.
Aquest tipus de plat, és molt bo menjar-sel fred.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se