Sardines amb llit d'alls tendres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netejeu les sardines (no les renteu). Es poden eixugar amb un paper de cuina.
Peleu i talleu els alls (primer del través i seguidament a la juliana).
Tot seguit els fregiu amb poc oli i el foc no gaire alt, sense parar de remenar-los per a què no es cremin. Quan les tires més fines tinguin un color de palla, ja estàn llestos i els podeu retirar.
Poseu-los en un plat on previament hi haureu posat un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli que puguin deixar.
Mentre, fregiu les sardines que ja tindreu netes, en el mateix oli que heu fet servir per fregir els alls (si cal, podeu afegir-ne una mica més de nou).
En acabar fregiu també els tomàquets previament partits pel mig, salats i empebrats.

30min

Notes

Emplateu-les fent servir una safata on primer hi posareu el llit d'alls tendres, disposant pel damunt les sardines i donant el toc amb els tomàquets que podeu colocar al vostre gust...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se