Ous durs farcits amb tonyina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu els ous durant 10 minuts (es compta el temps a partir que comence a bullir l'aigua)
Quan estiguin ndurs, els partiu i traieu-ne els rovells.
Agafeu quatre de les sis llaunetes, poseu en un plat la tonyina i ho aixefeu tot juntament amb els rovells; ha de quedar una massa homogènia.
En acabar, ja podeu omplir les clares.

30min

Notes

Per servir-los, emplateu-los en una safata, disposant-los sobre un llit d'escarola i pastanaga ratllada.

En cas de no tenir o no agradar l'escarola, podeu agafar enciam i el talleu una mica petit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se