Truita de pasta amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola gran de base gruixuda, portar aigua lleugerament salada a ebullició.
Incorpora els spaghetti, porta de nou a ebullició i deixa que coguin fins que estiguin al dente.
Escórrer, aclareix sota el raig d'aigua freda i torna a escórrer de nou.
Bat els ous amb el julivert i el formatge, després afegeix les gambes, salpebra i afegeix els spaghetti.
Escalfa la meitat de l'oli en una paella, aboca la barreja d'ou i pasta, cou la truita a foc mitjà, sacsejant la paella de tant en tant, fins que la part superior de la truita comenci a quallar i la part de baix sigui daurada, col • loca un plat sobre la paella i dóna-li la volta.
Escalfa la resta de l'oli i llisca de nou la truita, perquè es dauri per l'altra banda.
Talla la truita en porcions triangulars i passa-les a plats preescalfats.
Decora amb les gambes senceres reservades i serveix la truita immediatament acompanyada amb una amanida variada.

Notes

Es pot usar en comptes dels spaghetti, vermicelli o bucatini, així com parmesà o manxec curat en comptes de pecorino


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se