Xampinyons farcits amb butifarra esparrecada
Ingredients
- 2 cubetes de xampinyons (grossos)
- 1/4 kg. carn picada de porc
- Oli
- Sal
- Pebre
- Alls i julivert
- Enciam
Elaboració
Agafeu els xampinyons, els treieu el peu i els netejeu bé. (talleu els peus per la mitat)
Fregiu la carn picada de porc. Si no en trobeu, feu servir botifarra o salsitxes treient-ne el bodell.
Fregiu també una mica els xampinyons juntament amb els peus que heu reservat, previament espolsats amb l'all i julivert trinxat ben petitet.
Quan estiguin una mica fets (no gaire) els treiu i els ompliu amb la carn picada que heu fregit abans.
Enforneu-los uns 10 minuts; si cal, una mica menys, segons el temps que hagin fregit.
Notes
Serviu-los envoltats amb enciam tallat petit i els peuets barrejat entremig.
Comparteix aquesta recepta: