Xampinyons farcits amb butifarra esparrecada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafeu els xampinyons, els treieu el peu i els netejeu bé. (talleu els peus per la mitat)
Fregiu la carn picada de porc. Si no en trobeu, feu servir botifarra o salsitxes treient-ne el bodell.
Fregiu també una mica els xampinyons juntament amb els peus que heu reservat, previament espolsats amb l'all i julivert trinxat ben petitet.
Quan estiguin una mica fets (no gaire) els treiu i els ompliu amb la carn picada que heu fregit abans.
Enforneu-los uns 10 minuts; si cal, una mica menys, segons el temps que hagin fregit.

45min

Notes

Serviu-los envoltats amb enciam tallat petit i els peuets barrejat entremig.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se