Barques de patata amb passatge

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell uns 40 minuts.
Quan estiguin fetes, les treieu de l'aigua i les deixeu refredar; seguidament les peleu, les partiu pel mig buidant-les (al llarg) una mica pel centre. Disposeu-les en una plata per a que es puguin enfornar. Reserveu-les.
Fregiu les salsitxes i en el oli de fregir-les, feu el tomàquet, havent-hi afegit previament un xiquet d'orenga en pols.
Quan ho tingueu tot fregit, poseu una salsitxa al damunt de cada part de les patates que heu reservat i a sobre de cada una d'elles, una mica de tomàquet i el formatge ratllat.
En acabar, ho enforneu fins que el formatge comenci a fondre's i estigui lleugerament torrat.

1h

Notes

Feu una bona barreja d'enciams esmicolats per acompanyar....


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se