Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim els alls laminats juntament amb els bitxos. Seguidament, afegim les gules, i les fregim durant cinc minuts.
A part, en un atuell, posem : el bacallà esqueixat, els tomàquets xerris, tallats per la meitat, la ceba tendra picolada, i les gules ben escorregudes d'oli.
A part, en un bol fem una vinagreta amb: un polsim de sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, el suc de la llimona, i un bon raig d'oli d'oliva.
Ho muntem amb l'ajud del batedor de varetes, i tot seguit ho afegim juntament amb tots els altres ingredients. Ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem servir en plats individuals.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se