Crema pastissera
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- 200 grams de sucre
- 80 grams de farina de blat de moro
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- Mantega
- Sis rovells d'ou
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
En un cassó posem a bullir: el sucre, la llet, (en reservem una mica, per desfer la farina de blat e moro), la pell de taronja, la pell de llimona, i la canyella.
A part, en un bol, posem: els rovells d'ou, la farina de blat de moro, i una mica de llet.
Amb l'ajuda del batedor de varetes, anem remenant, fins que no fa grumolls.
Quan la llet del foc ja bull, afegim la barreja amb els ous, anem remenant, fins que comença a tornar a bullir, i ho retirem del foc.
Retirem les pells i la canyella, hi afegim unes nous de mantega, sense deixar de remenar, a fora del foc, i ja tenim llesta la crema pastissera, per fer-la servir.
Comparteix aquesta recepta: