Ous al niu de verdura

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates i el bròculi 20-25 minuts.
Feu dusos els ous de guatlla.
Quan la verdura estigui cuita, la aixefeu ben aixefada amb una forquilla barrejant-hi un raig d'oli gairebé al final, cuidant que el resultat sigui més aviat eixut.
En acabar, la distribuiu en cada un dels plats donant-li forma de corona o niu i en el fons hi poseu una mica de formatge ratllat i al damunt tres ous, els quals ja tindreu palats.
Ratlleu las pastanagues i disposeu-ne pel plat, al vostre gust, per tal de donar un punt de color.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se