Pasta amb salsa picant de bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de base gruixuda, fon la mantega i 4 cullerades d'oli, afegeix els bolets i sofregeix
a foc mitjà durant 5 minuts, remenant de tant en tant, incorpora la farina i dorala 1 minut, sense deixar de remenar.
Agrega el brou de vedella i el vi gradualment, porta a ebullició i després redueix la temperatura del foc i cou el conjunt durant 15 minuts a foc suau.
Afegeix el tomàquet trossejat i el concentrat de tomàquet, l'alfàbrega i el sucre, salpebra al gust i cou 30 minuts més.
Escalfa la resta d'oli, incorpora l'all i el bitxo i sofregeix
5 minuts, afegeix la salsa de bolets, prova la barreja i assaona si cal, cou a foc lent 20 minuts.
Mentre, cou la pasta fins que estigui al dente, escorre la pasta i passa-a una font de sevir preescalfada, aboca la salsa de bolets per sobre, remou i serveix immediatament.

1h 15min

Notes

No escorra la pasta en excés, ja que el midó farà que la salsa s'adhereixi millor.
Per a un sabor més suau, redueix el bitxo al teu gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se