Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana

Elaboració

Netegem ben bé els musclos, i els reservem. A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc, i un raig de conyac.
Quan tot plegat és cuit, posem els musclos a la cassola, la tapem, i deixem que s'obrin els musclos, tot remenant, de tant en tant.
Quan són oberts, ja els podem servir a la taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se