Tallarines amb espinacs al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 litre de beixamel:

4 racions

Elaboració

Cou les tallarines segons les indicacions del fabricant o fins que estiguin al dente.
Refrescar sota el raig d'aigua freda i reservar untats amb oli d'oliva.

Per la salsa beixamel:

En un pot fondre la mantega i retirar del foc. Afegir la farina, fregir fins a formar una papilla, a continuació afegir poc a poc la llet calenta i la sal, remoure fins a formar una crema sense grumolls.
Tornar a col·locar la salsa al foc i continuar remenant amb una vareta fins que bulli durant uns segons i reservar.
Saltar els grans d'all pelats i filetejats, quan es dauren afegir els espinacs. Un cop saltejats ajuntar amb la salsa beixamel, donar un bull al conjunt, posar a punt de sal i barrejar amb les tallarines.
Col·locar en una safata de forn, escampar-hi formatge ratllat i gratinar durant 10 minuts.
Servir a l'instant.

Notes

Solució perquè els nens mengin espinacs. Els nens es lleparan els dits!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se