Macarrons amb carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa, en una cassola, 5 cullerades d'oli d'oliva a foc suau, afegir els alls i la ceba picats fins, quan comenci a agafar color afegeix els carbassons tallats a rodanxes fines, incorpora els pebrots rentats, partits en tires i sense llavors, salpebra al gust, remou i ofegar uns 5 minuts, fins que les verdures s'estovin, afegeix els tomàquets, picats, pelats i sense llavors, salpebra al gust i afegeix l'alfàbrega.
Cuina de 5 a 6 minuts fins que la salsa espesseixi una mica.
Divideix les les carxofes en meitats i si són grans a quarts, les fregim en oli fins que s'estovin i les posem a la cassola, remou perquè es barregi bé, i cuina uns instants més, apaga el foc i reserva a la calor.
Escalfa força aigua, a foc viu, assaona al gust i afegeix la resta d'oli, quan arrenqui el bull agrega els macarrons i cou fins que estiguin al dente, escurrre la pasta, porta a una font prèviament escalfada, esmicola el mató per sobre, remou i barreja, ruixa amb la salsa reservada i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se