Arròs fregit amb trinxat de porc i pollastre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, saleu i empebreu el pit de pollastre i la llaminera. Deixeu-los reposar
per a que quedin ben impregnats. Ara és el moment de tallar una o dues cebes (depén de la mida) a dauets.
Quan hagin passat uns 10 minuts, els trinxeu i els passeu per la paella; hi afegiu les gambetes previament descongelades quan el trinxat hagi començat a fregir i hi doneu uns tombs a tot plegat.
Tot seguit ho coleu per a que quedi sequet i ho reserveu.
En aquest mateix oli de fregir la carn, fregiu la ceba fins que quedi transparent i lleugerament rossa.
Bulliu l'arròs no més de 15 minuts per a que quedi al dente, afegint a l'aigua un gra d'all i una mica d'oli. Passat aquest temps el poseu en una escorradora (en treieu el gra d'all), el passeu per sota l'aigua i el deixeu escòrrer.
Quan estigui ben escorregut ja el podeu incorporar a la paella on hi tindreu la ceba a foc més aviat baix juntament amb el trinxat de carn i les gambetes. Doneu-li a tot plegat unes voltes, hi afegiu un raig generós de salsa de soja i ho torneu a remenar. Veureu que agafa tot un to marronós... es degut al color marró de la soja. Un parell de voltes i ja es pot apagar el foc.

1h

Notes

Si voleu també si poden afegir pèsols o fer el mateix amb verduretes...

Es tracta de fer-ho amb l'arròs vaporitzat perquè no es passi gens....


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se