Spaghetti al curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en abundant aigua amb sal, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, batre la crema de llet o nata liquida amb el curri, afegir el formatge ratllat i barrejar bé.
Abocar en una cassola i posar a escalfar a foc molt suau, sense que arribi a bullir.
Retirar del foc i reservar.
Quan la pasta estigui cuita al punt, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir.
Condimentar primer amb la mantega fosa i després afegir la crema al curri ja preparada.
Barrejar bé i escampar per sobre pebre blanc, recent mòlt.
Servir a taula ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se