Cintes arrissades amb pebrots i albergínies

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets, pelar-los i tallar la polpa a trossets petits, eliminant les llavors.
Tallar els pebrots a tires no gaire llargues, eliminant els filaments i les llavors.
Tallar les albergínies, sense pelar, en rodanxes, traient les llavors només si són grans, fregir en abundant oli, retirar-les quan estiguin daurades i col · locar sobre paper absorbent de cuina.
Condimentar amb un pessic de sal i pebre i mantenir a la calor.
En una cassola, ofegar en oli la ceba picada, quan comenci a daurar, afegir els pebrots ia continuació afegir el tomàquet, assaonar amb sal i pebre, i coure a foc lent durant uns 15 minuts.
Coure la pasta al dente, remenant de tant en tant durant la cocció, escórrer i condimentar amb la salsa preparada, abocar en una safata de servir, escampar-hi formatge ratllat i decorar amb les albergínies fregides, servir abans que es refredi.

Notes

Les cintes arrissades es poden substituir per la pasta que més us agradi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se