Spaghetti amb salsa Gorgonzola

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trossejar el formatge en angrunes.
Fondre una nou de mantega en una cassola de fons gruixut i afegir gairebé tot el formatge, menys un munt.
Remenar i deixar fondre, a foc molt lent, durant 3 minuts.
Afegir la nata, el vermut i la maizena, batent bé perquè emulsioni.
Afegir la sàlvia picada i, quan la salsa hagi espessit, apartar del foc i reservar.
Cuinar la pasta en abundant aigua bullint fins que estigui al dente, remoure de tant en tant durant la cocció
Escórrer bé i barrejar amb la mantega restant, de manera que la pasta quedi ben greixada.
Reescalfar una mica la salsa, barregar la pasta y servir la pasta en una safata de servir, escampar per sobre el Gorgonzola reservat.
Servir al moment.

Notes

Un senzill plat amb formatge blau per delectar tot tipus de paladars, ideal per sopars lleugers o primers plats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se