Les quatre barres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

S'han d'escalivar tots els pebrots....
Un cop escalivats i tots pelats i nets, els disposeu en una safata adient, cuidant de començar posant una tira de pebrot groc seguit d'una vermella i anar alternant fins a tenir les quatre vermelles i acabant amb una de groga...
S'amaneix tot plegat amb una mica de pebre negre, la sal convenient i un raig d'oli. Unes gotes de vinagre blanc (sense passar-se), hi dónen un punt agradable...

45min

Notes

Aquest acompanyament, al costat d'una bona brasada de carn, fa el seu efecte... encara que no fa falta que sigui carn a la brasa, pot ser qualsevol cosa que us vingui de gust...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se