Entrepà d'ou ferrat i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Suque el pa ben sucat.
Hi poseu (si es vol) una mica de sal i un rajolinet d'oli.
Tot seguit feu els ous ferrats (3 o 4 per entrepà) i fregiu la cansalada (2 llenques per cadascú) fins que quedi més aviat rossa i comenci a arronsar-se. A la cansalada li treieu la cotna abans de fregir-la, d'aquesta manera, després no molesta. Quan estigui feta, ja ho podeu posar entremig del pa.

30min

Notes

Feu els ous d'un amb un... queden millor fets d'aquesta manera, així cadascún d'ells té la seva clara corresponent...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se