Pesto de carxofa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Torra els pinyons lleugerament en una paella sense greixar.
Pela l'all i retira el germen de l'interior,
esprem el suc de llimona per obtenir la quantitat necessària i ratlla el formatge parmesà.
Posa en el vas de la batedora uns 100 grams de cors de carxofa, reserva unes cuantes per decorar, afegeix l'all, l'alfàbrega, el formatge, els pinyons, el suc de llimona i salpebra al gust.
Tritura mentre afegeixes oli d'oliva verge extra a fil, la quantitat necessària fins que el pesto tingui la densitat desitjada.
Prova per si cal rectificar de sal o pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se