Empedrat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Proveu el bacallà que estigui prou bé, l'esguinceu una mica i, si cal, el poseu una estona en remull.
En una safata una mica fonda, hi poseu les mongetes, el pebrot verd i també el vermell tallats a trossos petits, les cebes tallades a rals gruixuts, els tomàquets de la mateixa manera que les cebes i unes quantes olives....Proveu altre cop el bacallà, i si el trobeu al vostre gust, l'afegiu a la safata.
Ho barregeu tot ben bé, feu una vinagreta, emulsionant oli, vinagre, un polsim de sal i un de pebre negre i quan l'emulsió estigui feta (tots els ingredients ben integrats) regeu aquest empedrat amb ella.

45min

Notes

Es pot servir també presentant els diferents ingredients disposant-los en bandes o files...
i si no agraden massa les mongetes, també va bé posar cigrons o fesolets.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se