Taglietelle amb espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar un cassó gran amb aigua, sal, una fulla de llorer i unes gotetes d'oli d'oliva i posar al foc. Un cop bulli l'aigua, tirar la pasta. i deixar coure fins que estigui al dente.
Fer un sofregit amb el pebrot, la ceba, l'all i les carxofes ja netes de les fulles més dures, reservar.
Mentre s'escalfa l'aigua, rentar els espinacs i tallar. Posar en un paella la mantega. Tirar els espinacs, remenar i tapar. Deixar a foc mitjà durant 7 minuts.
Escórrer la pasta i tirar a la paella amb els espinacs i el sofregit de verdures. Deixar amb el foc alt fins que es consumeixi tota l'aigua. Remenar bé i afegir la nou moscada i sal i pebre al gust.
Posar en una font. Escampar el formatge parmesà per sobre i servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se