Daus amanits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Quan tingueu tots aquest ingredients preparats els poseu en uns safata
on haureu disposat les fulles d'endivia que ja haureu netejat (sense que toquin l'aigua perquè quan es mullen acostumen a amargantar una mica). Es diferents daus barrejats entre sí, es posen a sobre de cadascuna de les fulles.
Talleu petit una mica d'enciam per afegir també pel damunt i barrejat amb els daus.
Ho amaniu tot amb una mica de sal, l'oli y un rajolí finet de vinagre.

45min

Notes

Unes quantes nous barrejades també hi quedan molt bé, així com també unes panses de corint...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se