Casarecce alla Norma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets, pelar-los i tallar a daus.
Sofregir la ceba en 4 cullerades d'oli, afegir els tomàquets, els grans d'all sencers, les fulles d'alfàbrega tallades a trossos amb la mà, sal i pebre.
Mentrestant, tallar l'albergínia en daus, empolvorar amb sal i deixar alguns minuts en un colador.
Rentar ia continuació sofregir-la en una paella fins que estigui cruixent.
Coure els Casarecce en abundant aigua amb sal, escórrer-los i saltar-los a la paella amb la salsa de tomàquet i les albergínies.
Servir amb formatge ricota ratllat i fulles senceres d'alfàbrega.

Notes

Els Casarecce són originaris de Sicília, però també són característics d'altres regions del Centre i del Sud. Aquest exquisit format, el nom evoca l'antic origen de la cuina casolana, és una interpretació de la "pasta busiata" d'origen àrab obtinguda amb el "bus", la fina canya d'una planta en què s'embolicaven antigament els trossos de massa .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se